Hoi Pippeloi

Hoi Pippeloi is een kindercentrum dat all inclusive kinderopvang biedt aan kinderen van 0-13 jaar. Hoi Pippeloi gaat met de tijd mee en is altijd in ontwikkeling! Zo zijn wij het eerste kinderdagverblijf in Veendam die alle informatie van kinderen digitaal bij houdt. Hierdoor kunnen ouders elk moment van de dag inloggen en bekijken wat hun kinderen allemaal aan het doen zijn en al gedaan hebben.

Bij Hoi Pippeloi is ieder kind uniek! Ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier met zijn/haar eigen wensen. Wij vinden het heel belangrijk dat onze zorg samen met de ouders op het kind wordt afgestemd. Ieder kind moet zich veilig en vertrouwd voelen en ouders moeten er zeker van zijn dat hun kind in goede handen is.

Ouderbetrokkenheid staat bij ons centraal. Er zijn veel momenten van overleg en er is een duidelijk overdracht d.m.v. digitale ouder login op een persoonlijke website voor het kind. We besteden aandacht aan de registratie van de ontwikkeling: elk kind krijgt een eigen dagboek met foto’s en werkjes van de tijd die hij/zij doorbrengt op het dagverblijf. Er is een nieuwsbrief en website. Hier zullen bijzondere gebeurtenissen worden geplaatst.