Nieuw… Sport BSO

images

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan… bewegen op de Sport BSO van Hoi Pippeloi!

Per 1 januari 2015 is kindercentrum Hoi Pippeloi de sportiefste BSO van Veendam! Naast de reguliere BSO bieden wij vanaf heden tevens de mogelijkheid om naar de Sport BSO te gaan. Op deze BSO,
gevestigd in de gymzaal naast basisschool de Viermaster locatie Lauwers, krijgen kinderen vanaf 5 jaar sportactiviteiten aangeboden.

Wat de Sport BSO zo uniek maakt, is het sportprogramma dat naast de reguliere opvangactiviteiten aangeboden wordt. Wij hebben een sportprogramma ontwikkeld dat goed aansluit bij de verschillende leeftijden en bijdraagt aan een evenwichtige ontwikkeling van de kinderen. De sportactiviteiten worden begeleid door een enthousiaste gediplomeerde Sport en Bewegen medewerkster, die daarbij ondersteund wordt door pedagogiosche medewerksters en stagiairs.

Wat biedt de Sport BSO?

Bij onze sport BSO staat niet de sportprestatie maar het kind centraal. Sport zien wij als een middel om de ontwikkeling van het kind te stimuleren, en de sportbeleving van met elkaar op een gezonde wijze bezig zijn te ervaren. Onze Sport en Bewegen medewerkster en onze sportieve pedagogische medewerksters stellen een leuk en uitdagend sportprogramma samen. In combinatie met een aantal leuke clinics die door sportverenigingen uit de buurt gegeven zullen worden, krijgen de kinderen zo een duidelijk beeld van de sportmogelijkheden en leren ze waar hun talenten en interesses liggen.

 

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie over de Sport BSO, kunt u kijken op onze website of contact met ons opnemen  via info@hoipippeloi.nl of 0598-380522. Heeft u geen nadere informatie meer nodig en wilt u uw kind aanmelden, dan kan dat via ons aanmeldingformulier op de site.

Mochten er nog vragen zijn neem dan gerust contact met ons op!