Kosten

Bij ons is de zorg inclusief luiers, voeding en verzorging-artikelen. Alles zit bij de uurprijs inbegrepen en wordt berekend over 51 weken per jaar.

Uurprijs: € 6,89
Per dagdeel: € 37,90
Per hele dag: € 75,79

De kosten van de kinderopvang betaalt u in eerste instantie zelf. Wij sturen hiervoor maandelijks een factuur met de werkelijke kosten van de kinderopvang. Het bedrag wordt maandelijks vooraf, door middel van automatische incasso van uw bank of girorekening afgeschreven. Dit gebeurt rond de 1e van de maand.

Ouders dragen echter maar een deel van deze kosten. Als uw kind bij ons staat ingeschreven heeft u recht op tegemoetkoming van de belastingdienst. (dit is inkomensafhankelijk). Dit kan oplopen tot een vergoeding van wel 96 % van de kosten. In deze situatie betalen ouders netto maar € 0.23 per uur. Neem contact met ons op en wij maken voor u geheel vrijblijvend een overzichtelijke berekening van uw situatie.
Tevens kunt u zelf een proefberekening kinderopvangtoeslag maken op de site van de belastingdienst, www.toeslagen.nl,

Gereserveerde dagdelen worden ook in rekening gebracht als uw kind op deze dagen afwezig is. De wendagen worden niet in rekening gebracht.