Brengen en halen

Kinderen die voorschoolse opvang afnemen of tijdens vakanties komen kunnen tussen 7.00 uur en 8.00 uur worden gebracht. Op het informatiebord in de centrale hal staan de belangrijke mededelingen. Bovendien staat er vermeld wie er die dag de leiding heeft over de groep.

Kinderen worden om 15.30 uur en op woensdag en vrijdag om 11.45 uur uit school gehaald. De ophaaltijd ‘s middags is tussen 16.30 uur en 18.00 uur.

Als uw kind door iemand anders opgehaald wordt dan doorgaans het geval is, moet dit van te voren aan de leiding worden doorgegeven.

Hoi Pippeloi heeft een eigen bus waarmee we de kinderen zelf uit school halen. De leidsters halen de kinderen zelf van school. In de bus zitten zit verhogers en heeft ieder kind een eigen plek. Vanaf sommige scholen lopen de kinderen onder begeleiding van een leidster naar Hoi Pippeloi.

De leidsters hebben ter herkenning altijd een vestje aan van Hoi Pippeloi. Bij elke school hebben we een vaste plek waar we op de kinderen wachten.

Wanneer kinderen ouder zijn en zelfstandig naar Hoi Pippeloi mogen komen dienen ouders eerst een zelfstandigheidsdocument te ondertekenen. Ook als de kinderen zelfstandig naar een club of vereniging mogen gaan dienen ouders hier toestemming voor te geven.